2008-12-03

Lundavänstern

Undras om vår gamle vän Staffan var ute i söndags? Jag tror i alla fall det med tanke på vad som hände under dagen. De som kallas "motdemonstranter" av vissa är inget annat än medlemmar ur stenkastarvänstern som har ett par definierade mål. Avskaffa privat ägande och förstöra så mycket som möjligt.

Politikerna är trötta på kravallerna. Hoppas de inte bara riktar in sig på nazisterna. Det är ju alltjämt bevisat att vänstern inte bryr sig om det lilla faktum att det inte fanns nazister på plats. De kravallade ändå! Staffan försöker dölja det. Med tanke på hans skryt om hur han var delaktig i att "stoppa nazisterna" så är det väl lite pinsamt att när nazisterna kastade in handduken kravallade vänstern precis som om de hade en motståndare.

Ja, vad ska man säga?

2 kommentarer:

Zman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Zman sa...

Den ena intelligensreserven klår upp den andra påhejade av storfötter som också tycker om att klå upp både nassar och de kommunistanarkistiska anakronismerna. Med andra ord en unik familjeunderhållning med en match med tre lag där alla slår alla. Ni har det ganska kul i Sydsverige. Nu skall Salem stå som värd med kvalmatch i mellansvenska mästerskapet.

//Zman