2008-12-17

Livet under kommunisterna

Det framkommer att den åldrande ledaren i Nordkorea har visat sig i en by för att studera ett bibliotek. Undras om det var ett likadant besök som när han åkte till Shinuiju? Då samlade man alla arbetarna i en stor samlingssal under den tiden generalen strövade fritt i fabriken. Behöver jag nämna att det inte finns en enda som säger att de sett Kim Jong Il sedan september. Förutom de som uppehåller skenet att han lever, på bild.

Måtte aldrig dessa knäppgökar få fotfäste i Sverige, eller någon annanstans för den delen. Varje röst på ett vänsterparti är ett steg mot det samhället. Se till att de inte tar ett enda steg någonsin.


Läs även andra bloggares åsikter om .

1 kommentar:

Zman sa...

Det är ganska orealistiskt att tro att en motsvarighet till Il-klanen skulle få fotfäste i Sverige. Ohly är mest beundrad av sig själv och cirka ett tusen till, och Mona är ändå ideologiskt i de civiliserade trakterna. Återstår Afa, anarkister och småkommunistiska grupperingar som bara i sina stora våta drömmar utövar något inflytande.

Alltså mer applicerbart på Sverige är småskitar (Staffan Jacobssons lärjungar?) som förstör våra skattepengar, även om det främjar susselsättningen för glasmästarföreningens medlemmar. Knappast kandidater på att ta makten men nåt att kanalisera ilskan mot.

Den stora antifascistiska aktionen mot Rosengården får en och undra var finns fascister de bekämpar? Nu ser man tydligt att Afa är även invandrarfientliga, de vill tydligen ha hårda tag och samhällsopinionen mot invandrarungdomarna i Rosengården och deras familjer.