2008-06-07

Kommunister bestämmer

Ytterligare en uttalad vänsteranhängare nämligen Karpeth är på väg att skaffa makt på Wikipedia. Ytterst oroande då denne förutom sin okritiska hållning till Kuba och Castro har en agenda att dölja kommunistiska brott. Han tar bort välstyrkta uppgifter och dess källhänvisning. Fiffigt Kalle!

Det är nog ett bra tillfälle att uppmana alla att rösta emot en kommunist som administratör. Det räcker med Popperipopp och Micke.


Andra om: ,

15 kommentarer:

Anonym sa...

Wikipedia-kommintern slutar inte vid Micke och Popperipopp. Du har även Law, Vins, samt xenus (och en handfull till som är kloka/mogna nog att bete sig civiliserat). Som man ser i röstningen så tycker Micke, Xenus och Vints att det är god idé att få en rabiat galenpanna till vapendragare.

Anonym sa...

Karpeth enligt egen utsaga är ett bisexuellt manligt kommunistsvin som bits och ägs av en eller flera katter [1] [2] och dessutom för att göra sig ännu mer spännande påstås ha mordhotats hela tre gånger och drevs därmed in i chocktillstånd [3]. En trevlig kille med andra ord. Men jag tycker synd om de bitna katterna, djurvän som jag är. Jag skall rösta på han. Det känns tryggt.

Anonym sa...

Hmmm... Bisexuell kattägare. Tänder han på katterna också? (Bränd katt luktar illa.)

Zman sa...

"Galenpanna" var nog rätt ord. Det går långsamt men säkert utför med Wikipedia från att vara ett spännande kunskapsprojekt till en vänstermegafon. Råkade se att en hel del tunga och betydelsefulla användare inte skrivit på ett bra tag, tror inte att det beror på vår-/sommarvädret.

Anonym sa...

Inte för att jag vill klaga, men trodde du hade lämnat Wikipedia.

I vilket fall måste jag tillstå att dina blogginlägg är väldigt underhållande.

Zman sa...

Jag (=Zman) gör bara ett kort besök med sin kommentar i den här realiteten. Vänsterpartiet och anarkisterna erbjöd mig ett gemensamt stipendium för att motionera kamraterna (NOT!), då dessa förfaller för borgerliga aktiviteter och deras mentala skärpa är inte var den brukade vara innan telefonen uppfanns.

vänsterwiki sa...

Jag (=vänsterwiki) är däremot på det högra snabbspåret för att avslöja vänsterns illgärningar på Wikipedia och i verkliga livet. Socialism 2.0 pratas det mycket om, Frihetlig socialism alltså, men den har ett allvarligt fel som jag ska visa snart.

xenus sa...

jadu mr anonym... jag ingår absolut i wikipedia-komintern... jag tror jag ska starta ett eget wikiProjekt som har som syfte att vinkla politiska artiklar.

Anonym sa...

Ser ut att kamrat junior-Karpeth efter att pressats på uppgifterna om sin ålder valde att dra in sin kandidatur till wikipediapolitruk. Eftersom han den 6 december 2007 påstod sig vara 17 år, och då i ett sammanhang där intresset för en kan bli straffbart om man ertappas, han vi gissa att han lade på något år. När denna något pikanta, för att inte säga komprometterande, episoden drogs upp i samband med admin-valet, "han ba baxna fett". Och skyllde på en bisexuell fransman som kallar sig Karpeth.

Dagens fråga lyder: "Har Karpeth fyllt moppe?"

Karpeth sa...

Karpeth har fyllt moppe för mer än tre år sedan. Fransmannen är säkert inte bisexuell, men jag är inte ensam om val av namn (Förvånande nog)...

Zman sa...

Grattis till 18-år! Det skall vi fira med ett stort barnkalas med gräddtårta och ballonger! I alla fall Karpeths kunskaper om världshistoria i allmänhet och kommunismens historia i synnerhet (Stalin, Kuba, etc) är vad man förväntar sig av en som sovit sig igenom lektionerna. Känns tryggt när denne där med sin imponerande intellektuella horisont återställer källbelagda uppgifter i artiklar och beskyller de som fört in uppgifterna för lögn. Också inte speciellt uppseendeväckande är att Karpeth inte klarar av att använda sig av sökregister i böcker då pagineringen på en piratkopierad bok inte stämmer med originalet. Och när han kommer på att han hade fel så kommer inte ens en "mea culpa", bara ny beskyllning att sidnummer inte stämde - hur fan kan någon vara fräck att referera till officiell utgåvan och inte till piratkopian på Internet! Så nu vet du Karpeth varför du fick på pälsen. Sedan har vi så klart ditt, användarna Vints och Fictions återkommande "trevliga" revisionistiska bemötande mot mina inlägg på WP:BOÅ och (då) ogrundade anklagelser mot mig om marionetter och dessutom, mycket troligt, era egna trollanden med anonyma proxies. Nu tröttnade jag på fair play och jag måste säga det kändes skönt att trycka ner en galenpanna.

Zman sa...

Ett konspirationsteoretiskt PS. Att sidnummer på Arkadij Vaksberg Giftlaboratoriet inte stämmer med Karpeths kopia beror kanske på att kamraterna inom bokstavsvänstern tillhandadahåller en censurerad och förbättrad Internet-upplaga?

Anonym sa...

Ja absolut! Jävligt duktigt Z-man och alla andra högerextremistiska internettroll. Ni är nog inte bara ute efter kommunisterna, ni klankar även ner på oskyldiga användare som bara vill ha lugn och ro när de arbetar, visst, ni är högerextrema, får god lust att kalla er nazister.

Nazister vill ha krig och förintelse.

Anonym sa...

Ooops! Den anonyme strax ovanför ger uttryck för sitt dille! Visst klankar man med rätta på vänsterextrema åsnor som tror att de får arbetsro att skriva kommunistiska lögner.

Anonym sa...

Det som kommunism och nazism har som en gemensam nämnare är att båda vill ha terror, förtryck och gärna krig samt att avskaffa de medborgerliga rättigheterna. Den som tror rosenröda drömmar om mänsklig kommunism bör få sitt huvud undersökt och lobotomerat, alternativt fortsätta skriva hyllningsdikter till Mao, Stalin, Lenin, Brezjnjev, Castro, Il-klanen, Pol Pot och den kommunistiska Farc-gerillan.