2008-03-04

Kommunisterna anfaller


Mannen till vänster är den högt ärade klotterdoktorn Staffan Jacobson. Han är känd på Wikipedia för att föra in stora stycken med text som inte är källbelagda och har litet reellt innehåll. Dessutom skrivs det ofta i vi-form, prosa och även presens om historiska händelser. Riktigt encyklopediska texter alltså, NOT! Staffan har också lite underliga åsikter om bilder och dess rättigheter. Han anser att man kan ta en bild och använda den lite hur som helst. Det där med äganderätt är inte så viktigt för anarkister tydligen. Min vackra bild används med tillstånd men förmodligen är det bara ljug alltihop. Originalet har vi aldrig fått se. Ja, jag har förstås utnyttjat rättigheten att publicera och modifiera bilden efter eget godtycke. Så var det med den saken.

Just denna bilden var inte särskilt omtyckt. Det är tydligen inte så fritt att modifiera som det sägs. Vad jag vet kallas det för karikatyr men är man på vänsterkanten är det inte acceptabelt att drabbas av lite nidbilder. Vänsterfolket ritar gärna karikatyrer av liberaler, vissa använder bilderna som piltavlor eller underlag för spikningstävlingar.

Givetvis snurrade hela komintern igång på det och skrek om blockering av den skyldige. Grillo var den enda rakryggade bland administratörerna men föll på målgången under trycket från de röda. De erkända nyttiga idioterna Tournesol och Boivie verkställde och samtidigt visade de att de verkligen är kommunistsympatisörer. Nu har den röda sidan fritt blås i artiklarna så allt som har med socialism och liberalism att göra, med stickspår i kapitalism och graffiti, och det lär väl bli många rejält vänstervridna åsikter nu. Staffan har hotat med revolution och att alla sådana som vi (vad det nu är) ska få vad vi förtjänar i sinom tid. Han tillhör den typ av vänster som kan hota andra utan att blinka och skulle nog inte dra sig för att vandalisera privat egendom för att uppnå det socialistiska samhället. Han anser exempelvis att graffiti är en konstform oavsett var den utövas och att sanering är ikonoklasm och moralpanik. När man påtalar att man gärna kommer och sprayar ner hans egendom får man bara svaret att man är välkommen. Adressen är Uardavägen 52 D så se till att bomba på ordentligt! Ja, inte utanpå huset eller i trappen för det är olagligt. Inne i lägenheten såklart!

Andra roliga påståenden är att Marx aldrig är motbevisad och Frihetsgudinnan är en symbol för imperialism. Staffan har försvarat diverse vänsterrebeller. Zapatisterna i Mexico har han uttalat ett reellt stöd för.
FARC är i samma division och skulle säkert också få hans stöd. Frihetliga socialister kallar de sig men är inget annat än brutala våldsverkare. De är spekulanter på radioaktivt material för att kunna bygga en smutsig bomb och det är ju inget som förknippas med frihet och solidaritet. Hoppas Colombias regering skjuter hela bunten. De ser vad som händer i Venezuela och det är inget någon eftersträvar. Hög inflation och varubrist är något som följer i socialismens spår. Östblocket var drabbat, Kuba är det fortfarande och Venezuela är på väg dit.

Alla socialistiska samhälle har kollapsat. Inga kommunistiska regimer har tagit makten utan att tvinga befolkningen till underkastelse. Därför upphör alla socialistiska stater att existera för eller senare. Därför blir det ingen revolution i Sverige någonsin.

Illustrationen är släppt under cc-by-sa 2.5 av Staffan Jacobson.

Andra om: ,,

Inga kommentarer: